I perquè no un altre estil de llibre?
Potser més d'una persona no s'atrebeix a publicar-ho o simplement no hi ha pensat en fer-ho i crec que ara és un bon moment.
Avui em toca a mi publicar llibre i ho faig amb aquest perquè m'encanta. Quins són els nostres pensaments? Què en pensa la nostra ment d'aquest tema? Crec que és un tema força interesant per a la nostra edat, ja que normalment és quan es comença a mantenir relacions i el sexe per suposat influeix. Quan me'l van ensenyar pensava.. bah això no m'ho llegire pas, si només diuen tonteries, però va ser començar la primera pàgina i no parar de llegir fins acabar-lo.
La veritat, ara veig que va valdre la pena, ja que no solc llegir llibres a part dels de l'institut, s'ha de dir que aquest em va impresionar moltissim i em va agradar molt.
RESUM:
Són rutes sexuals i sentimentals amoroses desde fa uns deu anys, quan va aparèixer la primera versió d'aquest llibre. Aquells indicis s’han esdevingut ara un temps ferm que permet endinsar-nos en les rutes neurals i els engranatges hormonals que canvien les subtileses dels atractius, els delers i els desficis de les interaccions eròtiques. El coneixement d'aquests ressorts ajuda a explicar la potència, el goig i els maldecaps que generen les urgències de l'entrecuix i les dependències sentimentals. En una incursió festiva i rigorosa alhora, Adolf Tobeña arrodoneix un itinerari gormand per la neurobiologia del sexe i els amors. Els enamoraments, la seducció, la gelosia, les fractures sentimentals, els desamors, la farmacologia dels sentiments, els usos sexuals i les fórmules amoroses en les societats obertes i multicablejades, tot això té una mirada empírica al sexe i a les necessitats d'afiliació com assemblatges crucials de les societats humanes.
AUTOR:
Adolf Tobeña (Graus, Huesca, 1950) és catedràtic de Psicologia Mèdica y Psiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona, on dirigeix el departament de Psiquiatria i Medicina Legal. És autor de més de 150 treballs d’investigació en neurociència i ha estat professor visitant a les universitats de Londres, Venècia, Groningen I Tel Aviv.Ha dirigit programes de debat científic a Catalunya Ràdio i Ona Catalana, a més de col·laborar assíduament en premsa escrita. Premi de Europa d’assaig científic 2004 (Universitat de València), Premi Ciutat de Barcelona de ciència 1992; Premi Avui de Periodisme 1991.Ha publicat els llibres Sintonies neurals (2000), Anatomia de la Agressivitat Humana (2001), Sorbets de ciència (2003), Màrtirs mortífers; biologia de l’altruisme letal (2004) y El cervell eròtic (2004).
Finalment, dir que espero que us entrin ganes de llegir-lo, igual que em va passar a mi perquè sincerament gaudireu molt i us ho passareu molt bé, ja que tracta d'un tema que generalment sol agradar a la gent d'avui en dia i res mes, espero que us agradi molt igual que em va agradar a mi.
Un petò a tothom i espero que comenteu i doneu mes vidilla al blog! ;p
7 comentaris:
Ohhhh Judith,
al final te'n has surtit!!
Molt bè, molt bè!!
AxA
Hola Judith,
Llibre interessant eh..
Espero que un llibre com aquest doni més vidilla com dius tu!
Un petò i fins demà
Almudena
sincerament,
m'encanten aquest tipu de llibre.
(ara és el moment en què la titi pensa , i deixa caure algun comentari sarcàstic sobre la minoria masculina a classe.)
Que he entrat a qui a mirar si estaba la enquesta oberta, perqué sempre arribo tard i me la tanquen.
Era només per veure que hi havia de nou, apaa siaau!
ja queda menys
ja queda menys
ja queda menys
ja queda menys
ja queda menys
Sóc el noi del Chinatown.
Anònim covard...
Per a què falta menys????
Titi
I no t'hi amoïnis: aviat, nova enquesta.
La veritat, no m'havia plantejat mai un llibre així, però perquè no?
sona interessant sisi!
mua
Ari*
iei!
sembla que pot estar wapo,i l´has clavat amb el tema,xddd.
És un bon llibre per nosatres,tens tota la raó,però..Crec que hauries d´haver donat una mica més d´informació sobre el llibre,doncs dius dels temes de que tracta però em sembla que li falta un puntet de sal per acabar d´enganxar-me.
Tot hi així,està molt bé l´entrada.
Ieee Judit,
Em moro de ganes de provar-lo. Crec que ha de ser interessant per força. Sí, sí.
Vagi bé!
Joel
Publica un comentari a l'entrada