21 d’abril del 2008

El quadern de Noah, Nicholas Sparks



“[…] L’Allie pensava: en Noah, en ella mateixa, en una pila de coses. Per un instant, s’hauria estimat més no estar compromesa, però de seguida es va maleir per pensar una cosa semblant. No era en Noah qui estimava: ella estimava el que en un temps havien estat. De més a més era normal aquell sentiment. El seu primer amor de veritat, l’únic home amb el qual havia estat..., com podia esperar d’oblidar-lo?

Amb tot, era normal aquella punyida que sentia al seu interior cada vegada que ell se li acostava? Era normal confessar coses que mai no hauria pogut explicar a ningú? Era normal haver anat fins allà tres setmanes abans del casament?[...]”


Sobre el llibre:

Llegir, realment no ha sigut mai el meu fort, però em van dir que aquest llibre m’agradaria. De fet, aquella persona no s’equivocava, aquest és un llibre molt tendre i a la vegada dolorós, sobre un amor perdurable.

Aquesta novel·la, tracta d’una història d’amor ambientada a la segona postguerra, Noah i Allie, desprès de tants anys sense veure’s, Allie, que està a punt de casar-se, decideix anar a veure en Noah. El seu amor interromput en aquell estiu encara perdura en el fons dels seus cors, els seus sentiments, aquell primer amor adolescent... Però aquesta història va més enllà, l’autor ens l’explica amb una sensibilitat i una tendresa única.
Un relat commovedor sobre l’amor en el seu estat més pur.

Sobre l'autor:



És va graduar a la Universitat de Notre Dame i va treballar en diversos oficis abans de dedicar-se a escriure. El seu èxit va arribar amb la seva primera novel·la, El cuadern de Noah, inspirada en la història real del avis de la seva esposa. Entre d’altres llibres que ha publicat els més destacats són: Un camí memorable i El missatge en una ampolla.


Links:

La seva pàgina web oficial (està en anglès)

Aquí trobareu més informació:

Espero que us animeu a llegir-lo!

Fins demà!


Marina Oliva

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No he llegit tot l'entrada...
però ja ho faré, ara marxaré a dormir xD.
omés que me n'ha parlat sobre aquest llibre i pinta molt maco.
Bona nit
Ari*

catrasca8 ha dit...

Eis Oliva!!!
Jajaja!!
Però si està en anglès no ho has entès!!! (Jo tampoc ho faria, tranquil·la).
M'ha agradat la teva entrada. Curta i amb informació! jeje.
Al final veig que te-n'has sortit amb les imatges, que em vas dir que no se't ficaven.
Bé, Oliva ens veiem demà!
Petons!
TaTi